Skip to the main content

Start seizoen 2021-2022

Beste leden van BCG Heemstede,

Eindelijk een goed bericht!

Wij nodigen jullie uit voor de eerste speelavond van het nieuwe seizoen op

MAANDAG 6 SEPTEMBER a.s. aanvang 19.30 uur

Wij hebben met De Luifel gesproken over onze speelavond en door het controleren op vaccinatie of een negatieve test, mogen wij zonder beperkingen gebruik maken van de speelzaal. In de ruimte bij de ingang en de bar gelden wel de algemene beperkingen (1,5m etc.). Tijdens onze speelavonden hanteren wij het protocol, zoals hieronder weergegeven.

Omdat wij vooraf de corona-controle uitvoeren, vragen wij jullie om iets eerder te komen, zodat we toch op tijd kunnen starten. Tijdens de opening zullen we e.e.a. nog kort toelichten. Ook zullen wij ons gewijzigde contract met De Luifel met jullie delen.

Wij zien ernaar uit jullie weer te zien en we hopen op een normaal seizoen.

Hartelijke groet,

Frank, Hans en Yvonne

PROTOCOL:

Algemene richtlijnen

 • Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen.
 • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.
 • Ga direct naar huis wanneer er tijdens het bridgen klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
 • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.
 • Afmelden kan via de afmeldmap die altijd in de zaal ligt, per e-mail: afmelden@bcgheemstede.nl, vóór zondagavond 21.00 uur voor de speelavond (bij noodzaak telefonisch, Ingrid Mense: 023-5292571/06-27121435). De overige spelers delen we in.
 • Toegang: We vragen een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs. Op de avond vragen we of je klachtenvrij bent.
 • Handen ontsmetten. Bij het betreden van de zaal dienen de handen ontsmet te worden. Bij terugkomst in de zaal (bijvoorbeeld na toiletbezoek of roken) dienen de handen opnieuw ontsmet te worden. Desinfecteer eventueel je handen alvorens je gaat spelen.
 • Competitie. We spelen net als normaal 7 rondes van vier spellen. Ook wisselen we gewoon van tafel.
 • Mondkapje. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar mag uiteraard wel. Neem wel een mondkapje mee, voor het geval 1 van de spelers aan tafel dat verlangt (dan doen we dat zonder discussie).
 • Biddingboxes. Je speelt de gehele avond met dezelfde biddingbox, die je aan het begin van de avond ontvangt. Je neemt deze biddingbox dus mee naar de volgende tafel.
 • Bridgemates. De bridgemates worden alleen bediend door Noord, door Noord voorgehouden aan Oost ter controle. Aan het eind van de avond worden de bridgemates schoongemaakt.
 • Laatste ronde. Aan het eind van de avond laat je de biddingbox, de kaarten en speelboards op de tafel liggen, deze worden opgehaald.
 • Consumpties. Voor een drankje en bij het afrekenen moet 1,5 meter aan de bar worden nageleefd. Laat 1 speler van     een tafel de drankjes halen, hiermee voorkom je overbodig geloop.
 • Toiletten. Ook hier houd je 1,5 meter afstand. Desinfecteer ook na het toiletbezoek je handen.
Andere artikelen

Protocol Speelavond

PROTOCOL SPEELAVOND: Algemene richtlijnen Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je...

26/08/2021 - Ingrid Mense-van Eekeres

Contributie 2021-2022

De contributie bedraagt voor het seizoen 2021/2022 € 87,50 per persoon. (Er wordt geen rekening...

16/10/2020 - Ingrid Mense-van Eekeres
Afmeldprocedure speelavond

Afmeldprocedure speelavond

Ben je verhinderd voor een speelavond, meld je dan af via een van de volgende mogelijkheden: 1....

20/09/2020 - Ingrid Mense-van Eekeres